Cautare

19945 de rezultate pentru "bursa locurilor de munc 24 04 2010 satu mare" (8.60 secunde)
In preajma ministrului demisionar Nelu Ioan Botis s-a format, de-a lungul timpului, o adevarata pepiniera de afaceri pe zona selectiei, plasarii si reconversiei fortelor de munca.
Corina Cretu, nominalizata la aceasta functie, a scris pe o retea de socializare ca se simte onorata. Comisia Europeana a prezentat oficial componenta Executivului european propus de Jean Claude Juncker, in care Corina Cretu este comisar european pentru Politica Regionala.
3.700 de angajati ai celor trei companii CFR vor fi pensionati fortat, a anuntat ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, dupa intalnirea de astazi cu sindicatele. Initial, reprezentantii ministerului declarasera ca peste 12.000 de oameni ar trebui sa plece acasa. "Am ajuns la un prim pas de intelegere.
Brainstorming Consulting si Godmother deruleaza timp de 2 ani proiectul "Trei generatii pentru maine" cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Eco Chettusia si Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita la lansarea volumelor Pasari din Delta Dunarii si Birds in your trip/ Le paradis d'oiseaux scrise si ilustrate de autorul tulcean Mihai Baciu.
Cam ce ar fi de făcut între o porţie de inundaţii şi o gripă
Cam ce ar fi de făcut între o porţie de inundaţii şi o gripă
fie un an al pericolelor, in care un asteroid va lovi pămantul, iar zeci de uragane vor devasta America şi sudul Asiei. Consultand surse de toate culorile, de la prezicerile lui Nostradamus pană la clarvăzătoare dornice de faimă
Directorul adjunct al SRI, generalul Florian Coldea, este acuzat ca intreprinde actiuni de politie politica si de instigare la omor la adresa unui senator din opozitie.
La data de 22.03.2011, ora 06.00, politisti din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule, spjiniti de echipe din cadrul Politiei Capitalei - Serviciul Special de Interventie Rapida, Serviciul de Investigatii Criminale si din cadrul IGPR - Directia de Investigatii Criminale, in baza a 11 autorizatii de perchezitie emise de Judecatoria Sectorului 1, pentru punerea in executare a 14 mandate de aducere emise de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au efectuat o actiune pe raza sectorului 1 al Capitalei, ocazie cu care au depistat si condus la sediul Serviciul Furturi de Autovehicule, un număr de 12 persoane suspecte de comiterea unor furturi de autoturisme de provenienta straina, autohtona, dar si de furturi de oglinzi de la autoturisme de fabricatie straina, marci de lux, comise atat pe raza capitalei cat si pe raza judetelor Brasov, Salaj, Arad, Cluj, Satu-Mare si Iasi, dupa cum urmeaza:
Decembrie 2010 - Oriflame Romania, binecunoscuta companie de produse cosmetice suedeze cu vanzare directa, a aniversat aseara 15 ani pe piata romaneasca.
Spre bucuria absolventilor de ASE, pe piata locurilor de munca se cauta din nou specialisti in domenii precum finante-contabilitate si bancar, dupa cum rezulta din datele companiilor de recrutare.
Guvernul Boc a fost apucat brusc de harnicie. Luni de zile a tot amanat nejustificat intocmirea proiectului de buget si trimiterea acestuia in Parlament. Din aceasta cauza Romania a pierdut si transa de imprumut de la FMI, imprumutand bani de la banci cu dobanzi mult mai mari.
Senatul ar urma sa primeasca pentru anul 2010, conform discutiilor de la Ministerul Finantelor, un buget cu 65 de milioane de lei mai mic fata de cel pe care senatorii reuniti in plen il adoptasera.
Presedintele Traian Basescu a trimis vineri Parlamentului o cerere de reexaminare asupra legii privind prelungirea pana la finele lui 2010 a termenului de acordare a contravalorii in lei a trusoului pentru nou-nascuti.
Romania Libera publica un articol despre caderea Guvernului Boc care devine din ce in ce mai dificil de sustinut in Parlament. ... 'Partidul lui Emil Boc a ajuns la 12%, potrivit unui sondaj IPP, mai putin de jumatate din voturile obtinute in 2008.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
Astfel, in timp ce bugetul Senatului pe 2010 a fost micsorat cu 65 de milioane de lei, Bugetul Administratiei Prezidentiale propus pentru anul 2010 se ridica la suma de 40,688 milioane de lei, in crestere cu 23,02% fata de executia preliminara pentru anul 2009, de 33,074 milioane de lei, potrivit proiectului bugetului de stat pe anul 2010.
Am scris in analiza anterioara ca masurile de austeritate vor trebui mentinute cel putin pana in 2013. Ajustarea fiscala larga de care Romania are nevoie pentru adoptarea euro in calendarul stabilit presupune tinte ambitioase privind reducerea deficitului bugetar.
Pensiile din sistemul public, inclusiv pensia minima garantata, vor fi inghetate la valorile actuale pe parcursul intregului an 2011, iar contributiile de asigurari sociale percepute angajatorului si angajatului nu vor scadea sub nivelul actual. Proiectiile sunt prezentate in forma finala a proiectului bugetului de stat pentru 2011.
google-analytics.com